Dieta
Potřebuji zhubnout, a na to jsem použila taktiku, kterou mi poradil Jarda. Naučit se ošklivit jídlo. Začala jsem s „Peklem na talíři“. Přečetla jsem si, co všechno je v párcích. Fuj. Celé odpoledne jsem se však trápila chutí na ty fuj párky, až jsem večer podlehla. Tak jsem to zkoušela i s jinými oblíbenými jídly. Zjistila jsem, že vlastně všechno jídlo bych si měla ošklivit, ale já spíše na každé prostudované jídlo dostala chuť. Takže zbyla jen zeleninka. A cože vědci praví o ní. Že je plná těžkých kovů, kadmia. Ze žalu jsem si upekla buchty a skoro jsem cítila, jak se mi po nich ucpávají cévy. Nebudu už nic číst o jídle. Z vlastní zkušenosti vím, že když si prolistuji kuchařku, mám hned o dvě kila víc. A to jen listuji! Vrátím se pokorně ke chroupání zeleniny. Nevím ovšem, jestli právě po ní zhubnu, když má v sobě ty těžké kovy.