Úvod > Kavárna > Kultura

Kultura

(autor: Hanka, dne: 10.2.2015 21:43)

Je už skoro konec dnešního dne a zjišťuji,že tady skoro nikdo nebyl.Že by "vysoké datum"??? Před chvílí jsme se vrátili domů z koncertu Pavlíny Jíšové  a její dcery Adélky.Parádní vystoupení.Jen velká škoda,že byla malá propagace a celkem pozdě vyvěšené plakáty.Přišlo necelých 30lidí.Ale vystupující i posluchači byli nesmírně spokojeni.


Komentáře

Komentáře může přidávat jen registrovaný uživatel

Přihlásit se / registrovat
1akimoro - 13. 2. 2015 07:09
bez-nadpisu
Vysoké datum nevadí, spíš nevím kudy z nudy. Říká se kdo si hraje nezlobí a tak jsem si sedla a vzala rouno, jen tak pro zábavu ufilcova nějakou květinku. Za chvíli tu budou velikonoce a tak se každá blbůstka bude hodit
2Hanka - 22. 2. 2015 21:05
1: Květinka.
Ukaž obrázek.iá folcování neumím.Někde snad je návod,ale nenašla jsem...
3Růžena - 23. 2. 2015 08:07
2: Výrobky z ovčího rouna
moc se mi líbí ten zajíček na odkaze. Na Webu je spousta článků jak na to a spousta obrázků třeba http://www.predeni.cz/stranky/plsteni.htm
4akimoro - 23. 2. 2015 08:15
2:
Můj první pokus najdeš v galerii advent v Dobrušce ve čtvrté řadě. Pokud bys to chtěla vyzkoušet tak pomůcky na filcování seženeš na webu České tradice. Koupíš tam nejen rouno, ale i jehly a molitan. Návod se nechá nejít na webových stránkách a nebo se obrať na Alvinu, ta vyrábí nádherné věci suchou cestou (jehlou) nebo mokrou cestou ( mýdlovou vodu).
Ta kytička je dělaná suchou cestou, použila jsem vykrajovátko na cukroví, položila na molitan a dala do ní kousek barevného rouna a pak už jen píchala jehlou ve tvaru vykrajovátka, posunovala jsem vykrajovátko lístek po lístku. Jehla má po obvodu jemné háčky a ty zacupují rouno do potřebný hustoty a tvaru.

60k.cz | Nezávislý, přátelský a svobodný web | Šedesátka, oáza klidu pro seniory | 2013 - 2024