Citrón
(autor: Helena, dne: 23.8.2013 23:18)
Přišla mi rada, vyzkoušela jsem
Možná to přišlo emailem i tobě. Když klasicky citrón ždímáme, ochudíme se o spoustu vitamínů. Rada zněla takto: Citrón omyjeme důkladně pod tekoucí vodou a osušíme. Dáme do mrazáku zmrznout. K použití ho zmrzlý strouháme na struhadle i s kůrou. Přidáváme do nápojů i na pokrmy, které dostanou lahodnou chuť. Fakt mi to takhle chutná a odpadá problém s rozkrojeným citrónem, na který se třeba zapomene a stejně se musí vyhodit.
Komentáře
Komentáře může přidávat jen registrovaný uživatel
Přihlásit se / registrovat1zorka - 23. 8. 2013 23:31
Citrón
To je parádní nápad, protože ty půlky citronů v ledničce nakonec zplesniví, nebo ty, co schováváme v lednici celé, se scvrknou. Jdu na to!