Úvod > Kluby > Vaření, recepty a triky > KOBLIHY

KOBLIHY

(autor: Marie, dne: 9.2.2014 10:05)
Dostala jsem na ochutnání koblihy, nesmažené, ale pečené na papíře v troubě.
Chutnají jako Honzovy buchty. Dobrý a navíc méně kalorické.
Však ochutnejte. Dobrou chuť...
KOBLIHY

Komentáře

Komentáře může přidávat jen registrovaný uživatel

Přihlásit se / registrovat
1Jarda - 9. 2. 2014 10:25
No vidíš,
to je ono, už to máš skoro A4, trochu přisušit a jede se, žádný "babiččiny" - když si vezmu, kolik je mi let, tak to musejí ženské jíst pěkný mumie. Ono to může být klidně vyrobeno ještě z válečných přebytků, to už jsou lepší míchaná vajíčka z prášku.
2Růžena - 9. 2. 2014 10:48
Nudle
Teda Marie to jsou nudle a to děláš pro celé město ? Já si to dnes zjednodušila dělám bramborový guláš a upekla jsem plech perníku dnes mudlová nebude.Byly časy, kdy jsem je taky dělala ale ne do foroty jen z jednoho vejce.
3Růžena - 1. 3. 2014 08:58
koblihy
chci zadělávat tak dodej na ně recept ušetřím aspoň olej !
4Marie - 1. 3. 2014 09:37
KOBLIHY
Recept jsem k nim nedostala, ale já se domnívám, že na receptu až tak nezáleží. V troubě na papíře můžeš péct každé těsto. nebo na pečící folii.
Já semo tamo takto něco peču. Nejvíc mi chutnají takto upečené brokolicové karbanátky(půl na půl s masem)potřené hořčici. To se dá jíst i bez přílohy. Ta hořčice to "zakonzervuje" takže šťáva nevytéká. Mně moc chutnají.
Pečte, smažte, vařte, jezte, pijte, hodujte a pak se posťme!!
5Inka - 1. 3. 2014 10:51
Koblihy pečené
Taky je udělám, mám tu syna a jemu dělám dietní pokrmy.Tak mu upeču koblihy- ale nesmí čerstvé.Na zítra.Děti ovšem jedí hned z plotny-smažím jidáše.
6Růžena - 1. 3. 2014 12:22
4: brokolicové ?
vyzkouším ,právě jsem dojedla brokolicovou polévku (krém) taky to nebylo špatné.

60k.cz | Nezávislý, přátelský a svobodný web | Šedesátka, oáza klidu pro seniory | 2013 - 2024