Houbová paštika
Jestli neznáte tak určitě vyzkoušejte, recept jsem kdysi dávala na i60 tak ho dám i sem . Je jedno z jakých hub paštiku připravíte já použila Suchohřiby, Smrkové hříbky Babky atd.. Postup: do hrnce dáme na sádlo nakrájenou cibulku, necháme zesklovatět, přidáme houby, malinko česneku, podusíme, dodáme nakrájené játra, cuketu a papriky, podlijeme jen trochou vody. Vaříme do změknutí, tyčkovým mixerem směs rozmixujeme. Pak dochutíme solí, pepřem, kmínem, majoránkou a přidáme čili (množství záleží na vaší chuti, my máme rádi ostřejší). Ještě chvilku povaříme a nakonec dáme do misek vychladit. Mažeme na bagetku nebo chleba. Je to moc dobrá a levná večeře.Játra můžete nahradit třeba vepřovým masem ,letos chci vyzkoušet . Jestli budete chtít paštiku zavařit musíte zavařovat aspoň hodinu ,já nezavařovala snědla se do druhého dne
Komentáře
Komentáře může přidávat jen registrovaný uživatel
Přihlásit se / registrovatTa tvoje bůčková pomazánka nemá chybu. Chystám se jí dělat po druhý.