Úvod > Kluby > Vaření, recepty a triky > Vaření a pečení

Vaření a pečení

(autor: Růžena, dne: 20.10.2013 14:34)
Oběd byl dnes v restauraci název Plumlovský řízek.Vepřové maso naklepeme osolíme ,obalíme v těstíčku ,osmažíme.Uděláme volí voko které naložíme na maso které posypeme bobatě nastrouhaným sýrem.Jako příloha brambor nebo kroketky.Bylo to moc dobré.
Vaření a pečení
535_cimg0387.jpg1005_cimg0372.jpg1006_cimg0345.jpg1201_cimg0760.jpg1202_cimg0756.jpg1203_cimg0767.jpg1217_cimg0802.jpg1423_cimg1276.jpg1424_cimg1280.jpg1453_cimg1325.jpg1572_cimg1467.jpg1793_10288791_10200806586686259_5455925501145273696_n.jpg2141_cimg2892.jpg2142_cimg2885.jpg2144_cimg2883.jpg2145_cimg2882.jpg2231_cimg2910_u.jpg2232_cimg2917.jpg2556_cimg3783.jpg3527_cimg5046.jpg3528_cimg5049.jpg3529_cimg5048.jpg3530_cimg5045.jpg3531_cimg5047.jpg3532_cimg5044.jpg3603_cimg5314.jpg3604_cimg5406.jpg3605_cimg5409.jpg3855_cimg5580.jpg5378_13334675_10204686464041291_1671187181_o.jpg5379_13340670_10204686464641306_1304231629_o.jpg5420_cimg2603.jpg5421_cimg2619.jpg5422_cimg2629.jpg5605_cimg2718_1_.jpg5606_cimg2755.jpg5607_cimg2758.jpg

Komentáře

Komentáře může přidávat jen registrovaný uživatel

Přihlásit se / registrovat
21Helena - 2. 3. 2014 14:04
dobrý nápad, Růženko
Měly bychom nějak nekonečný román ukončit, už tam straší dlouho a já už ani nevím, kde ho v PC mám :-)
22Růžena - 22. 3. 2014 13:36
pstruh
z výlovu Čertových rybníků mi manžel dovezl zrovna 2 pstruhy ještě teplé jednoho jsem zblajzla hned druhý bude večeře .Móóc bobrý.
23Inka - 22. 3. 2014 18:56
Je to ono?
Čertovy rybníky mezi Čunínem a Stražiskem? Mocinky hezké to tam je..Občerstvení...Ale hlavně, že ti tvůj drahý přinesl ochutnat.A že připravuješ Velikonoce, to už ti bude lépe.
Taky jím:
Na artrozu (i na jiné neduhy) doporučuji lněné semínko - umlít a přidat do bílého jogurtu dejte si do vyhledávače na internetu a zjistíte, že to je zázračná potravina. Jím to k snídani s namočeným slunečnicovým semínkem, kokosem a medem už 4 roky a upravil se mi tlak, cholesterol, přešla artróza a srdeční arytmie. Začínejte jednou lžičkou, ať se nepo....te, můžete zvýšit postupně až na 3 lžíce denně. Vřele doporučuji hlavně těhotným a dětem!!! Vyživuje i mozek!!
Taky mě bolí celý člověk- po práci a že jí teď je dost/ okna, zahrada,řízení-dnes už i kolo..Cvičit , snížit váhu a namastit klouby, taky si vsugerovat: Mé tělo je silné, kosti pevné, klouby pohyblivé atd....
24Růžena - 22. 3. 2014 19:37
23: Jo je to ono
Je tam krásně já se moc těšila že si hlavně pofotím ten výlov .No co se dá dělat posílám aspoň video z jutubka.Inko lněné semínko momentálně lajdačím ,ale zase se k němu vrátím ,pamatuju si jak jsem ho denně skoro rok popíjela na noc jsem si dala do hrnku s vodou velkou lžíci do rána to vypadalo jako sopel ,se zavřenýma očima jsem to vždy statečně vypila a časem se to fakt zlepšilo.Umleté v jogurtu to by určitě bylo poživatelnější vyzkouším díky moc za radu!!!!!!
25Růžena - 19. 6. 2014 06:42
Vaříme ze zahrádky
Otrhala jsem hrášek a udělala megaamoletu je v ní vše domácí až na tu šumku tu jsem se ještě na zahrádce nepokusila vypěstovat.Jo kdyby to šlo to by byl ten nejmilovanější záhonek.
26Jarda - 19. 6. 2014 07:18
25: Jde to,
ale svůj nejzamilovanější záhonek musíš hledat v chlívku.
27Růžena - 19. 6. 2014 12:55
26: Chlívek
ten by byl ale místo šumky je tam akorát tak harampádí které by se jednouuuu mohlo hodit. K prsátku ale Jardo potřebuješ i kozenku na mlíko,pole na pšenici,šrotovník,mlátičku . Pole je ,ale tam místo pšenice rostou vysazené smrčky a borovice možná se dočkám toho že za pár let tam porostou houby,mlátička stojí na mlatě šrotovník taky asi tam spávají myši.Na dobu dojení krmení mlácení zabíjačky vzpomínám moc ráda a že jich bylo.
28Jarda - 20. 6. 2014 08:06
27: Chlívek
pole, pšenice, mlátička .... nic z toho dneska nepotřebuješ, komplexní krmivo pro prase se dá koupit už hotové v pytlích, jenže krmit z důchodu ještě prase, to bychom asi nevyšli.
29Růžena - 20. 6. 2014 17:38
28: Nepotřebuješ
to je fakt ale ono stačí úplně z důchodu krmit 10slepic + jednoho kohouta Pepíka a dva pejsky nechtíc jedno prase při dnešní drahotě mléka,brambor ,pšenice .
30Růžena - 22. 6. 2014 08:09
cigáro
z udírny u kamarádů chutnalo !
31Růžena - 26. 6. 2014 18:38
zvu vás na večeři
ale já při pohledu na ty dobroty už mám asi po večeři !
32Jarda - 26. 6. 2014 19:20
31: Bléééééééé
určitě by byli přínosem i slimáci z našich polí a zahrad. Na špejličku, do omáčky a šup tam s ním.
33Inka - 26. 6. 2014 19:49
32: Náhodou
Po dešti jsem sebrala kýbl hlemýžďů- to byli macci!Prý podle průzkumu se z třiceti metrů vrátí- odnesla jsem je až na pole 200m.Snad se ti mrzáci nevrátí, ale nepoznačila jsem jim domečky..
34evelyn - 26. 6. 2014 22:15
31: Já vypiju i " kozí pití "
Ale tohle je na mne opravdu silné kafe, škoda že jsem neměla před sebou zrcadlo, abych viděla můj výraz při pohledu na tu přípravu a následnou konzumaci....Řízek, je řízek
35alava - 26. 6. 2014 22:36
34: Moje řeč, Evelyn...
Já to ani nedokoukala, takový věci fakt nemusím ani vidět. Moji mladí jsou tak trochu snobi a taky jedí i chobotničky a j. potvory. Ale já jsem se přemohla párkrát jen na krevety, surimi tyčinky, jednou na suši a tím to zvadlo. Jo a tatarák naškrábaný z přemrzlýho hovězího nebo lososa u syna taky sním. U něj je to bezpečný, jinde bych váhala.
36Růžena - 27. 6. 2014 06:54
33: slimáky
Inko to snad ne mělas je posypat solí v tom kbelíku a pak je teprve zanýst na to pole takhle živé to se ti asi hned nevrátí ale pozor !!!! Každý slimák klade třikrát ročně 300 vajíček .Slimáci jsou oboupohlavní. Tak jak se vrátí nebude jich kbelík ,ale kamión !!!!!! Ničit ničit ničit ,žádné slitování oni s naší zahrádkou taky žádné slitování nemají !
37Marie - 27. 6. 2014 13:20
Slimáci
Já na to taky raději nekoukala, úplně mi stačí, když vidím slimáka (toho bezdomovce).
Ti s ulitou mi až tak nevadí, pokud sedí ve svém kvartýru a nevystrkuji růžky.
To je opravdu havěť! Žádné slitování, jak praví Růženka. Oni sežerou na co přijdou a nejhorší na tom všem je to, že je nikdo sežrát nechce. Jednou jsem v televizi viděla, jak připravovali všelijaké potvory a říkali, že je to jídlo budoucnosti.
Žádne vepřo knedlo, svíčková na smetaně, nebo jehněčí, pěkně dostanete na talíř hrst slimáků, nebo chroustů a Guten Apetit...
38alava - 27. 6. 2014 16:39
36: Růženko,
Inka stěhovala hlemýždě - ty s domečkem. Já tu mám letos hodně těch malých pruhovaných hlemýžďů, všude vlezou a taky všecko ožerou, ne-li sežerou. Vanišujeme. Teď jsem se dočetla, že slimáci s hlemýždi si konkurují. Takže kde je hodně hlemýžďů, mělo by být méně těch odporných slizáků.
39Růžena - 1. 12. 2014 06:41
perníčky
jsem nezdobila ani nepekla to moje šikovná kamarádka já stále stávkuju.
40Zoja - 1. 12. 2014 13:41
Perníčky
Obdivuji každého, kdo tohle vytvoří. Já na to nemám trpělivost.
Stránky:

60k.cz | Nezávislý, přátelský a svobodný web | Šedesátka, oáza klidu pro seniory | 2013 - 2024