Vaření a pečení
(autor: Růžena, dne: 20.10.2013 14:34)
Oběd byl dnes v restauraci název Plumlovský řízek.Vepřové maso naklepeme osolíme ,obalíme v těstíčku ,osmažíme.Uděláme volí voko které naložíme na maso které posypeme bobatě nastrouhaným sýrem.Jako příloha brambor nebo kroketky.Bylo to moc dobré.
Komentáře
Komentáře může přidávat jen registrovaný uživatel
Přihlásit se / registrovat61Růžena - 14. 2. 2015 13:35
Valentýn
Hezkého Valentýna těm co slaví ,těm co neslaví příjemný zbytek soboty.Připravila jsem pro má vnoučata obložený talíř plný sýrových srdíček . Můj velký vnuk od mala nejí rajčata a papriky proto na talíři schází. Pro ostatní co se po nich neosypou budou zvlášť na druhém talíři spolu s okurkou a naloženými hříbky.K tomu jedna stará píseň.
Odkaz: http://youtu.be/LSTZwvYNIX0
62alava - 14. 2. 2015 15:14
61: To mi nedělej!
Co jsem koukla na fotku, slintám si do kláves. Byla jsem se opět projet na kole a jedla bych i "hřebíci". Natož sejrový srdíčka. ;-)
64Růžena - 31. 5. 2016 07:21
Obžerství
já sice měla jen kafe ale při pohledu na cpoucí se vnoučata jsem si musela opakovat "odstup satane"
65alava - 31. 5. 2016 21:53
64: Obžerství...
... v životě jsem nikdy nic takového nesnědla, dříve sem tam čepička šlehačky na kafe, ale teď ne, já tu umělotinu nesnáším. Po čem já jsem teda tlustá?? :-(
67akimoro - 25. 8. 2016 10:30
Uzené
Růženko rybičky bych si odpustila, ale to uzené a klobásky se jen smějí, hned bych se zakousla.